De Tweede Geerden 11
5334 LH Velddriel
Postbus 34
5324 ZG Ammerzoden
Telefoon 0418-638985
Fax 0418-638989
info@vsn-bv.nl

Home   Over VSN   Partners
VSN op Facebook
       Ventilatieroosters     Aerofil     Muurroosters     Raamroosters     Inbraakwerend     Deurroosters     Suskasten     Serreventilatie

Officieel VSN-ARALCO partner:

Ventilatie Systemen Nederland heeft een alternatief voor elk concurrerend rooster.


Goed ventileren vermijdt gezondheidsklachten

Een slechte binnenlucht kan gezondheidsklachten veroorzaken zoals hoesten, hoofdpijn en chronische verkoudheid.WAAROM VENTILEREN?

Goed ventileren is enorm belangrijk. Niet alleen omdat frisse en schone lucht in huis prettig is, maar vooral omdat het gezond is. Een vochtige en dus ongezonde lucht in huis veroorzaakt tal van klachten zoals hoofdpijn, keelpijn, allergieën, benauwdheid en astma. Niet alle mensen zijn zich hiervan bewust. Sterker nog, veel mensen kampen met vage klachten waarvan ze de oorzaak niet kennen.
Lees het gehele artikel . . .

 

Untitled Document

Ventilatie Systemen Nederland is sinds jaar en dag dé meest actieve en toonaangevende ventilatierooster producent van Nederland. Vanuit onze goed geoutilleerde vestiging in Velddriel (nabij 's-Hertogenbosch) leveren wij dag in dag uit professionele Aralco ventilatiesystemen aan een klein aantal wederverkopers.

Aralco
Aralco is in de jaren zestig als eerste fabrikant begonnen met de productie van ventilatieroosters welke voornamelijk in de woning en utiliteitsbouw werden gebruikt. Als pionier op de Europese markt heeft Aralco een leidende positie gecreëerd in de productie en toepassing van natuurlijke ventilatiesystemen. Gebruikmakend van de lange en rijke historie van dit merk wordt er continue geïnvesteerd in de innovatie en ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten. De laatste jaren ligt de nadruk daarbij op energiebesparing en een hoger wooncomfort.

Ventilatie Systemen Nederland
VSN produceert alle type Aralco ventilatieroosters vanuit haar eigen productielocatie. Dankzij een zeer royale voorraad leveren wij alle standaard modellen in alle voorkomende glasgoten binnen één dag aan onze afnemers. Onze standaard voorraad bestaat uit F1 geanodiseerd aluminium, RAL9010, RAL9001 en voor enkele modellen RAL7016. Daarnaast houden wij voor veel relaties roosters met specifieke kleuren op voorraad (die in hun processen veelvuldig voorkomen).

Wederverkoper worden van VSN
Bent u (glas-)handels bedrijf en geïnteresseerd in de mogelijkheden voor wederverkoop van Aralco ventilatieproducten? Aarzel niet en neem contact op per e-mail: info@vsn-bv.nl