De Tweede Geerden 11
5334 LH Velddriel
Postbus 34
5324 ZG Ammerzoden
Telefoon 0418-638985
Fax 0418-638989
info@vsn-bv.nl

Home   Over VSN   Partners
VSN op Facebook
       Ventilatieroosters     Aerofil     Muurroosters     Raamroosters     Inbraakwerend     Deurroosters     Suskasten     Serreventilatie

Officieel VSN-ARALCO partner:

Ventilatie Systemen Nederland heeft een alternatief voor elk concurrerend rooster.


Goed ventileren vermijdt gezondheidsklachten

Een slechte binnenlucht kan gezondheidsklachten veroorzaken zoals hoesten, hoofdpijn en chronische verkoudheid.WAAROM VENTILEREN?

Goed ventileren is enorm belangrijk. Niet alleen omdat frisse en schone lucht in huis prettig is, maar vooral omdat het gezond is. Een vochtige en dus ongezonde lucht in huis veroorzaakt tal van klachten zoals hoofdpijn, keelpijn, allergieën, benauwdheid en astma. Niet alle mensen zijn zich hiervan bewust. Sterker nog, veel mensen kampen met vage klachten waarvan ze de oorzaak niet kennen.
Lees het gehele artikel . . .

 

Productoverzicht - RoofVent Serreventilatie

Klik hier om de RoofVent brochure te downloaden.

Aangenaam leefklimaat het hele jaar door
  • Toepasbaar in nieuwe of bestaande veranda, serre, ...
  • Inbraakveilig
  • Eenvoudige bediening

Herkent u het probleem ?
Een veranda of serre is voor velen onder ons niet enkel een ruimte om zich te ontspannen, het is meer en meer een leefruimte geworden. We willen er dan ook zo vaak mogelijk van kunnen genieten, zowel tijdens de winter- als tijdens de zomermaanden.

Precies daar stelt zich het probleem: door invallend zonlicht warmt een veranda of serre in de zomer vaak op tot temperaturen tot 40° en meer. Dergelijke temperaturen zijn vanzelfsprekend ongezond voor mens en dier, en niet te vergeten ook voor uw planten. Bovendienis het sowieso aangewezen om iedere leefruimte voldoende en doelmatig te ventileren en continu van frisse lucht te voorzien.


RoofVent®: de oplossing !

Het Aralco NVS Roofvent systeem vormt het perfecte antwoord op deze ongemakken.
U kunt ongehinderd genieten van een ideaal leefcomfort in uw veranda of serre zonder hinder van tocht of vervelende insecten. Bovendien is het Aralco NVS Roofvent systeem inbraakveilig.
Via een thermostaat kan de Roofvent automatisch in werking worden gesteld om oververhitting te vermijden, ook wanneer u niet aanwezig bent.

De beste ventilatie verkrijgt u wanneer de Roofvent, een mechanische afzuigunit, geplaatst wordt in combinatie met een vlak natuurlijk ventilatierooster zoals FlatAir (EPC) of A.S. 9 Turbo. Dit concept zorgt voor een optimale comfortbeheersing van uw veranda of serre.

ARV-DS Aan- en uit
schakelaar met
anti-condens stand
ARV-TH Thermostaat met
aan- en uitschakelaar
ARV-TR Toerental regelaar
ARV-HY Hygrostaat ARV-CO Hygrotherm
combistaat
ARV-DT Automaat
(binnenthermostaat,
regenmelder, windmolen)

Wilt u meer info over onze Roofvent? Download dan onze folder !